Υπηρεσίες.

01

Επαγγελματικά ψυγεία.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων στο χώρο σας ύστερα από προσεκτική μελέτη, έρευνα και σχεδιασμό ώστε να βελτιστοποιηθεί η χρησιμότητα που θα λαμβάνετε από το ψυγείο σας.

02

Κεντρικοί θάλαμοι ψύξης.

Αναλαμβάνουμε την προσεκτική μελέτη και εγκατάσταση κεντρικών θαλάμων ψύξης μέγιστης απόδοσης για την επιχείρηση σας.

03

Επαγγελματικοί φούρνοι.

Ο φούρνος είναι η καρδιά μιας επιχείρησης εστίασης και είναι σημαντικό να λειτουργεί άψογα. Για αυτόν το λόγο δεσμευόμαστε στο να βρούμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στα μέτρα και τις ανάγκες σας.

04

Εγκατάσταση Εξαερισμών-Αεραγωγών.

Είναι καίριας σημασίας η επιχείρηση σας να διαθέτει ένα λειτουργικό και πρακτικό σύστημα εξαερισμού και για ακριβώς αυτόν το λόγο προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία με την οποία έχουν μείνει ικανοποιημένοι όλοι οι πελάτες μας που την επέλεξαν.

05

Κλιματισμός.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τόσο οικιακού κλιματισμού όσο και επαγγελματικού.

06

Καθαρισμός φίλτρων νερού.

Η ομάδα μας, επίσης, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση φίλτρων νερού παρέχοντας Α ποιότητας καθαρισμό και συντήρηση.

07

Επισκευές παγομηχανών.

Προσφέρουμε μία σπάνια, για την ελληνική αγορά, υπηρεσία στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, τις επισκευές παγομηχανών. Μελετάμε προσεκτικά τη μηχανή σας και αφού προσδιορίσουμε το πρόβλημα το διορθώνουμε χρησιμοποιώντας τα καλύτερα δυνατά ανταλλακτικά ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να προκύψει ξανά νέο πρόβλημα.